Uudet lajit näkyvät Mikkelin Naisvoimistelijoiden jäsenmäärässä

Mikkelin Naisvoimistelijoiden joulunäytökset keräävät vuosi vuodelta yhä suuremman yleisömäärän.

Askeleet jouluun -joulunäytökseen syyskautensa päättäneen Mikkelin Naisvoimistelijoiden kevätkausi käynnistyy loppiaisensa jo perinteeksi muodostuneella kinkunsulatusjumpalla.
Tuolloin on tarjolla neljä tuntia rasvanpolttoa tehokkaassa tahdissa niin Dancen ja Latinomixin rytmeissä kuin lihaskuntoa kehittävässä vatsa-pakarassa. Mukaan reippaaseen vuoden aloitukseen pääsee kevään 2016 jumppakortilla tai viiden euron kertamaksulla. Kevätkauden jumppakalenterin mukaiset jumpat starttaavat tammikuun seitsemäntenä päivänä. Seuran jumppakalenteriin ja kevätkauden toimintaan voi käydä tutustumassa seuran verkkosivuilla osoitteessa www.mikkelinnaisvoimistelijat.fi.
Mikkelin Naisvoimistelijoiden jäsenmäärä on kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta. Vuoden lopulla seuralla on yli 550 jäsentä. Näistä lasten ja nuorten jumppareiden osuus on hiukan yli puolet.
–Jäsenmäärä on kasvanut jälleen viime vuosien notkahduksen jälkeen, kun seura on saanut ohjelmistoonsa uusia lajeja. Tämän vuoden uutuuksista cheerleading, rytminen voimistelu ja lapsille suunnattu tanssillisen voimistelun esiintyvät ryhmät ovat olleet suosittuja ryhmiä. Myös perheliikunnan osanottajien määrä on ollut vuosi vuodelta kasvussa ja ehkäpä kokeilemme keväällä kokeilukertoja myös lapsi-isovanhempi ryhmiä osana Ikiliike-toimintaamme, seuran puheenjohtaja Tarja Ikonen vinkkaa.

Joulunäytökseen haetaan
monipuolisuutta

Joulunäytöksiä Mikkelin Naisvoimistelijat on järjestänyt vuosittain koko kuluvan vuosituhannen ajan. Ensimmäisellä kerralla oli esiintymässä vain muutama ryhmä.
–Vuosien saatossa seuran näytökset ovat kasvattaneet suosiotaan ja tänä vuonna saimme pelkästään lapsiryhmistä esiintymään jo parikymmentä eri ryhmää, Tarja Ikonen iloitsee.
–Myös katsojat ovat löytäneet näytöksemme. Näytöstämme seurasi noin 450 vierasta, ja tuntuu, että vierasmäärä kasvaa vuosi vuodelta, Ikonen kertoo.
Tämänvuotisessa joulunäytöksessä kokeiltiin myös uutta, sillä liikunnan ohella vieraat pääsivät nauttimaan myös yhden jumpparin lauluesityksestä.
–Toivommekin, että voisimme jatkossa saada yhä enemmän esityksiin myös muita taiteellisia keinoja mukaan. Olisi todella hienoa yhdistää näytöksissä voimat esimerkiksi kuorojen kanssa, Ikonen ideoi.
Joulunäytöksen yhteydessä palkittiin myös perinteisesti Nuori Suomi -ohjaajapalkinnon saaja. Tänä vuonna sen sai Voimistelu 9–11-vuotiaiden ryhmän ohjaaja Heidi Rahikainen.
Palkitsemisen perusteina olivat laadukas ohjaustyö sekä lapsia innostavat ja motivoivat jumpat.