Stellassa kerätään huomenna joululahjoja

Joulupukin ja muorin lahjakontteihin kerätään paketteja huomenna Stellassa järjestettävässä tapahtumassa.

Stellan Tähtitorilla järjestetään jouluinen hyväntekeväisyystapahtuma keskiviikkona kello 17. Tapahtuman tarkoituksena on kerätä Hope yhdistyksen kanssa yhteistyössä joululahjoja vähävaraisille ja kriisin kohdanneille perheille ja heidän lapsilleen.
Tapahtuman idean takana on yksi Mikkelin ammattikorkeakoulun kansainvälisistä opiskelijatiimeistä.
–Moskovasta saapunut opiskelija Zhanna Yakubenkoz esitteli minulle tiiminsä idean hyväntekeväisyystapahtumasta. Kun näin idean, sanoin, että tapahtuma on ilman muuta toteutettava jo tänä jouluna. Pyörät lähtivät nopeasti pyörimään ja tarjolla on monipuolinen musiikkikattaus hyvän asian puolesta, kertoo Mikke ry:n toiminnanjohtaja Tiina Maczulskij.
–Olemme saaneet esiintyjiä ja yhteistyökumppaneita hyvän asian taakse uskomattoman hienosti. Tämä on hieno tilaisuus saada joulumieltä myös sellaisiin perheisiin, joille se ei muuten olisi mahdollista, Zhanna Yakubenkoz kertoo.
–Lahjoitukset voi tuoda paketoimattomina Stellan Tähtitorin lavan läheisyyteen. Me tontut olemme paikalla paketoimassa lahjoja ja ne toimitetaan suoraan Hope-yhdistyksen kautta perheille, Yakubenkoz jatkaa.
Tapahtumassa esiintyy muun muassa Mikkelin Mieslaulajat. Lisäksi kaksi kansainvälisten opiskelijoiden yhtyettä soittaa jouluista musiikkia.
Joululaulujen lisäksi kuullaan Mikkelin musiikkiopiston Lazy Kingsin, Midnight Ramblersin ja Your Average 60’s Rock Bandin tulkintoja 60-luvun englantilaisesta rockista. Tilaisuuden juontajana toimiva Jannu Löyskä esittää myös joululauluja.
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Mikke ry, MAMK:in opiskelijat, Kauppakeskus Stella, Mikkelin musiikkiopisto, Mikkelin Mieslaulajat ja Hope-yhdistys.