Kaupunkilehti lahjoitti joulurahat lastenosastolle

Lahjashekki luovutettiin lastenosaston ylilääkäri Marjut Salonvaaralle perjantaina.

(Kuva: Juuli Aschan)

Lehtemme lahjoitti tämänvuotiset joulumuistamisrahat Mainostoimisto Haajan Mikkelin keskussairaalan lastenosastolle organisoimaan joululahjoitukseen.
Tänä vuonna lastenosastolle luovutettiin 8000 euroa. Meidän lisäksemme lajoitukseen kantoi kortensa 16 yritystä. Lahjoitus luovutettiin tuttuun tapaan ylilääkäri Marjut Salonvaaralle Mikkelin keskussairaalassa tänään.
Salonvaaran mukaan varoja käytetään muun muassa uusien ns. kengurutuolien hankintaan.
Mukana keräyksessä 2015: Cafe Keidas, Mikkelin Kaupunkilehti, Mikaeli, Kyyhkylän Kartano, Kyyhkylän Kuntoutuskeskus, Celer, Kaarirakennus, AK-Kirjalainen, Suomen Talotekniikka Sähkö Mikkeli, MAHL, Kuljetus Jukka Haaja, Korjaamo S ja V Varis, Ramin Konditoria, Etelä-Savon Hydrauliikkakeskus, Valiokiinteistöt, Fysiocenter Pieksämäki ja Mainostoimisto Haaja.
Mainostoimisto Haajan organisoima joululahjoitus on tuottanut jo liki 50 000 euroa Mikkelin keskussairaalan lastenosastolle. Lahjoitusperinne alkoi vuonna 2009.