26.11.

Pikkujouluihin kiiltoa ja kimallusta

Pikkujouluihin meikatessa voi vähän revitellä räväkämmillä väreillä ja käyttää myös huuliin voimakkaita värejä.

Pikkujoulukausi on vilkkaimmillaan ja tämänvuotisissa pikkujouluissa naisten silmien ympärillä säihkyy kulta ja huulilla hehkuvat voimakkaat värit. Joulun ajan ykkössuosikit vaihtelevat vuosittain, mutta kimallus sekä loiste ovat säilyttäneet naisten kasvoilla asemansa.
–Pikkujoulumeikkejä pyydetään usein. Voimakkaat silmämeikit sekä huulten korostaminen ovat tällä hetkellä nousussa, meikkitaiteilija Laura Korhonen kertoo.
Korhosen mielestä meikki tulee valita aina tilaisuuden mukaan. Hillityssä tilaisuudessa täytyy olla hillitty meikki, mutta joskus saa leikitellä.
Joulun alla suositaan klassisen kauniita kasvoja.
–Smokey eyes -silmämeikki on vaihtunut paksuihin rajauksiin. Ja huulissa käytetään voimakkaita värejä. Tummanpunainen on erittäin suosittu, Korhonen jatkaa.
Kotona juhlameikin teko onnistuu muutaman vinkin avulla.
–Hyvä pohjatyö on tärkeä. Kosteusvoiteen täytyy antaa kuivua rauhassa, jotta meikki pysyy säihkyvänä aamun pikkutunneille asti. Tärkein neuvo on olla stressaamatta, sillä muuten mikään ei onnistu, Korhonen naurahtaa.

Laura Korhosen vinkit täydelliseen pikkujoulumeikkiin:

1. Pohjusta kasvot sekä silmien ympärys.
2. Meikkaa silmät ensin, jotta meikki pysyy raikkaana. Muotoile voimakkaat rajaukset sekä lisää huolella kimaltavaa tai kultaista luomiväriä. Muista korostaa ripsiä.
3. Levitä meikkivoide tasaisesti, mutta anna ihon kuultaa läpi. Puuteroi kasvot sekä lisää ripaus poskipunaa.
4. Aloita huulien meikkaus peitevoiteesta. Rajaa huulet, sekä levitä huulipuna.

Mona Kajander

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.