Valoja Yössä -tapahtuma torstaina Mikkelissä

Mikaelin pihalla on torstaina tarjolla valoa ja liikettä.

(Kuva: Mikko Tyllinen)

Mikaelin piha-alueella torstaina kello 18 järjestettävä Valoja Yössä -tapahtuma tuo valoa ja sävyjä syksyiseen Mikkeliin. Koko perheelle suunnatun tapahtuman ohjelmassa on muun muassa tuli- ja valoshow sekä veteen laskettavien valolyhtyjen koristelua. Huonon sään sattuessa tapahtuma järjestetään Mikaelin sisätiloissa.
Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelujen ja Mikaelin järjestämään parituntiseen tapahtumaan on vapaa pääsy. Valolyhdyn koristelusta peritään kahden euron maksu.
Mikaelin ravintola palvelee tapahtuman ajan.
Tapahtuman tuottaa muun muassa Kesäkatu- ja Jättikirppis-tapahtumien taustalla oleva Event Production Finland Oy.
Tapahtuman pääesiintyjä on helsinkiläinen Belenos Group of Arts -ryhmä. Eri puolilla Suomea järjestettävissä tapahtumissa esiintynyt ryhmä rakentaa mieleenpainuvia tanssin, koreografian, sekä asuja ja musiikkia yhdistäviä showkokonaisuuksia. Esitykset soveltuvat esitettäväksi niin päivänvalossa kuin hämärtyvissä illoissakin.
Osanta torstain Valoja Yössä -tapahtumaa järjestetään myös Guerrilla-valotapahtuma Mikkeli vol.2. Illan aikana valosissit iskevät kolmeen eri kohteeseen. Guerrilla-valotapahtumaan voi ilmoittautua valonkantajaksi sähköpostitse osoitteeseen elisa.hillgen@valosilma.com.