22.10.

Rendelin kuvauksiin etsitään avustajia

Jesse Haaja tuo huomenna Rendelin kuvausryhmän Mikkeliin ja hakee avustajia lauantaiaamuna tehtäviin kuvauksiin.

Mikkeliläisen Jesse Haajan ohjaaman Rendelin kuvausryhmä etsii Mikkelissä ensi lauantaiaamuna suoritettaviin kuvauksiin noin viittäkymmentä avustajaa. Kuvauksiin tarvitaan kaiken ikäistä väkeä lapsista ikäihmisiin. Avustajan tehtävissä ei tarvitse omata näyttelijän taitoja, joten mukaan voi tulla vaikkapa koko perheen voimin lopettelemaan syyslomaa.
Kuvan täytteenä toimiville avustajille ei makseta roolisuorituksesta palkkioita, eikä tuotanto voi luvata sitäkään, että kaikki avustajat tulevat näkymään elokuvan lopullisessa versiossa.
Kuvaukset alkavat lauantaiaamuna kello kahdeksan ja ne kestävät noin kaksi tuntia. Kuvauspaikka ilmoitetaan myöhemmin.
Kyseessä on ulkoilmakohtaus, joten avustajien kannattaa varata ylleen riittävästi ulkona oleskelun soveltuvaa vaatetta. Vaatetuksen tulisi kuitenkin olla mahdollisimman tummasävyistä, esimerkiksi mustia ja harmaita, eikä niissä saisi olla näkyviä mainoslogoja.
Ilmoittautumiset osoitteeseen production@rendelmovie.com 23.10.2015 klo 20.00 mennessä.
Rendel on ensimmäinen eurooppalainen supersankarielokuva, jolla on jo varmistunut valtakunnallinen ja kansainvälinen levitys. Elokuvan ensi-iltaa juhlitaan Mikkelissä näillä näkymin reilun vuoden kuluttua.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.