Tulevana viikonloppuna pinkki on taas valttia

Tutut pinkit Huippukaupat -tunnukset ilmestyvät jälleen ensi viikonloppuna kivijalkakauppojen edustoille.

Joukko mikkeliläisiä kivijalkakauppoja ja Mikke ry järjestävät tulevana viikonloppuna Huippukaupat-tapahtuman. Järjestyksessään seitsemättä kertaa järjestettävällä tempauksella on tarkoitus tehdä paikallisia kivijalkakauppoja mikkeliläisille tutuiksi.
Perjantaina käynnistyvässä tapahtumassa on mukana tällä kertaa 15 liikettä ja molempina päivinä niillä on asiakkailleen
erikoistarjouksia. Lauantaina liikkeiden edustoille on järjestetty toimintapisteitä, joita tulevat pitämään Esedun ensimmäisen vuoden merkonomiopiskelijat.
Huippukaupat -tapahtuma tekee yhteistyötä myös Jukureiden kanssa. Liikkeiden edustoilla on opiskelijoiden lisäksi Jukureiden A-nuoria, jotka jakavat leimapasseja. Kaikista tapahtumaan osallistuvista liikkeistä lauantaina yhdentoista ja neljäntoista välisenä aikana leiman keränneet saavat ilmaisen lipun Jukurien seuraavaan kotiotteluun keskiviikkona 30.9. Lipun saa täytettyä leimapassia vastaan lippuluukulta ennen peliä.
Lisäksi kaikissa liikkeissä voi osallistua arvontaan, jossa on kuumailmapallolennätys Mikkelissä.
Mikke-juna liikennöi lauantaina keskustassa kello yhdestätoista lähtien kolmen tunnin ajan. Opastetut kierrokset starttaavat liikkeelle tasatunnein kirjaston viereiseltä pysäkiltä ja kierros on maksuton.
Tämänkertaiseen tapahtumaan osallistuvat Timanttiset, Donna B, Patikka, Mikkelin Valokuvausliike, Mikkelin Lemmikkikeskus, Nykynainen, Lady Lisa, Sirun Liivisoppi, Korunappi, As-Po-La Shop, Kelloliike Pylvänäinen, Luontaistuote Päivänpaiste, Savon Kukka, NäköDuo sekä Hattubaari.