21.09.

Jälkipelin ja Rock Club Mikkelin Savo Stage tuli jäädäkseen

Lasse Väkimies kertoo Rock Club Mikkelin kanssa järjestetyn Savo Stagen saaneen yleisöltä sen verran hyvän vastaanoton, että illat jatkuvat myös kevättalvella.

Jälkipeli Sport Pub & Barissa jatkuu Savo Stage -iltojen sarja. Perjantai-iltaisin yhteistyössä Rock Club Mikkelin kanssa järjestetyllä tapahtumasarjalla on tarkoitus tarjota esiintymismahdollisuuksia mikkeliläisille ja Mikkelin lähiseudulla toimiville bändeille.
Savo Stagen ohjelma on lyöty jo kuluvan vuoden osalta lukkoon, mutta kevätkaudelle olisi halukkaille bändeille vielä vapaita iltoja tarjolla.
–Meille tulee eri puolilla Suomea toimivilta bändeiltä toistakymmentä suoraa yhteydenottoa joka viikko, mutta mikkeliläisbändeiltä niitä tulee yllättävän harvoin. Se, ettemme peri asiakkailta pääsymaksua bändi-iltoinakaan asettaa tietysti oman rajoituksen kauempaa tulevien bändien kiinnityksiin, joten mieluummin tarjoamme esiintymismahdollisuuksia paikallisille bändeille, kertoo Lasse Väkimies Jälkipelistä.
–Yleisökin näkyy ottaneen nämä Savo Stage -illat hyvin vastaan, hän jatkaa.
Väkimiehen mukaan ravintola ei ole sitoutunut mihinkään yksittäiseen musiikkigenreen.
–Meillä on soitettu kaikenlaista musiikkia jazzista heviin ja onpa meillä ollut täällä pari kertaa teatterikin esiintymässä.
–Kaikenlaiset muutkin esiintyjäryhmät ovat tervetulleita. Esiintymislava ja kiinteät äänentoistolaitteemme ovat kaikkien esiintyjien käytettävissä. Ainoa ehto on, että pääsymaksua emme peri ja siitä linjauksesta emme aio luopua jatkossakaan, Väkimies toteaa.

Savo Stagen syyskausi käynnistyi Koffspringin ja Grimacen keikoilla. Tulevana perjantaina lavan valtaa Mind Factory. Lokakuun bändikattaukseen sisältyvät Blooming Red, Tilt Tank ja Midnight Bullet. Marraskuussa stagelle nousevat Avaimet Elämään ja Unholan Pojat. Marraskuun ohjelmaan kuuluu myös 13. päivänä järjestettävä Mikkeli Punk & Rock Weekend Klubi, jossa esiintyvät Kimmo Liskomäki taustayhtyeineen sekä Pasi ja Päältäajettavat.
–Tuo viimeksi mainittu toimii samalla tietynlaisena lähtölaukauksena Himanesin seuraavan illan juhlakeikalle Naisvuoritalolla, Väkimies kertoo.
Joulukuussa esiintyvät vielä The Planas, Trailblazers sekä syyskauden päättävä Raskaat Kulkuset.

Kari Liikanen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.