21.07.

Viiru muuttaa Kuninkaankartanon Kesäteatterissa

Viiru seikkailee kahden päivän ajan Pesosen kanssa Juvalla Kuninkaankartanon Kesäteatterissa.

Koko perheen näytelmä Viiru muuttaa riemastuttaa keskiviikkona ja torstaina Juvalla Kuninkaankartanon Kesäteatterissa. Keski-Uudenmaan Teatteri esittää omaa kolmen vartin pituista versiotaan ruotsalaisen Sven Nordqvistin kirjoittamasta näytelmästä molempina päivinä kello 15 ja kello 18.
Nordqvistin vanhasta miehestä ja hänen kissastaan kertovista lastenkirjoista ovat monet teatterit tehneet omia riemastuttavia tulkintojaan. Juvalla toista kertaa vierailevalle Keski-Uudenmaan Teatterille on Viirusta ja Pesosesta muodostunut jo tietynlainen perinne. Tämänkertaisen sovituksen ovat teatterille tehneet Nordqvistin alkuperäistekstistä näytelmän ohjannut Esko Vuorio ja Viirua esittävä Anna-Leena Sipilä. Musiikin toteutuksesta vastaa Altti Uhlenius.
Sipilä ja Pesosta esittävä Seppo Halttunen loihtivat pienten ja isojen iloksi elämyksen, jota muistellaan perheissä vielä pitkään esityksen jälkeenkin.
Näyttelijäkaksikko on yleisön tavattavissa esityksen jälkeen.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.