Juvalla rokataan urakalla viikonloppuna

Tällä hetkellä kotimaisen rockkaartin kärkinimiin lkeutuva Haloo Helsinki! on yksi perjantain pääesiintyjistä.

(Kuva: Sami Liikanen)

Tulevana viikonloppuna rokataan Juvalla oikein urakalla.
Perjantaina käynnistyy Juva Campingilla kymmeneltä aamupäivällä metsähenkinen Metsä Rokkaa -tapahtuma, joka päättyy kello 15. Vain muutama tunti sen jälkeen alkaa samoilla tantereilla Juva Rokkaa -tapahtuma.
Promoottori Vesa Kontiaisen mukaan järjestyksessään kolmatta kertaa järjestettävän Juva Rokkaa -tapahtuman pääsyliput ovat tehneet hyvin kauppansa. Se ei ole toisaalta suuri ihme, onhan esiintyjälista keskisuureksi rocktapahtumaksi erittäin kova.
Perjantain kattauksen muodostavat nimittäin Juha Tapio, Popeda, Haloo Helsinki! ja Apulanta. Lauantaina esiintymislavalle nousevat Elastinen, Osmos Cosmos, , Lauri Tähkä, Kaija Koo ja Sleepy Sleepers.
Lisäksi takimmaisessa olutteltassa esiintyvät bändien roudaustauoilla perjantaina No-Signal ja lauantaina Kapa Montonen.
Lippujen ennakkomyynti sulkeutuu ennakkomyyntipisteissä perjantain ja kaksipäiväisten lippujen osalta perjantaina kello 15 ja lauantain osalta lauantaina kello 13. Mikkelin ennakkomyyntipisteet ovat Stellassa ja Prismassa ja Juvalla lippuja on myynnissä Osmotexilla, ABC:lla sijaitsevassa Juvan Matkailuneuvonnassa sekä Juva Campingilla.
–On hieno huomata, että yleisö on innolla tukemassa tapahtumaa, sillä heillehän tätä tehdään. Portille jätetään lippuja myyntiin molemmille päiville runsaasti, Vesa Kontiainen kertoo.
Aikataulut, infotekstit ja kaikki muu oleellinen tieto löytyy tapahtuman kotisivuilta www.juvarokkaa.fi.

Parkkialueet
ABC:n vieressä

Festarialue sijaitsee Juva Campingilla Vehmaan liittymän lähituntumassa.
Mikkelistä on järjestetty tapahtumaan maksullinen bussikuljetus molempina päivinä. Ennakkoilmoittautumisia ottaa vastaan Savonlinja Oy.
Omilla autoillaan tulevien käyttöön on varattu asiakaspysäköintiä varten Juvan ABC:n vieressä olevat paikoitusalueet. Sieltä on järjestetty leirintäalueen pääportille kaksi euroa suuntaansa maksava edestakainen non-stop-taksikuljetus.
Leirintäalueelle pääsevät vain ajoluvilla varustetut ajoneuvot ja polkupyörät, joille on järjestetty leirintäalueelle omat paikoitusalueet.
Myös Juva Campingille johtavan tien varteen on pysäköinti kielletty.
–-Ohjaamme koko väen autokannan paikoitusalueille, mitkä ovat olleet aiempina vuosina tapahtuman käytössä. Sieltä voi valita taksikyydin tai tulla alueella kävellen kevyen liikenteen väylää pitkin. Opasteita seuraamalla löytää perille, Kontiainen neuvoo.
Tapahtuman päättyessä taksit päivystävät pääportin läheisyydessä.
Tapahtuma-alueen portit avautuvat perjantaina kello 18 ja lauantaina kello 15.