Ensi viikolla leidit lenkille

Leidien lenkki on perinteisesti naiset reippailemaan sankoin joukoin rennossa ilmapiirissä.

(Kuva: Mikkelin Kilpa-Veikot)

Ensi viikolla valtaavat leidit keskiviikko-iltana Mikaelin Musiikkipuiston.
Mikkelin Kilpa-Veikkojen järjestämässä ja kello 17 alkavassa tapahtumassa naiset voivat noin viiden kilometrin mittaisen lenkin kukin tyylillään; juosten, kävellen tai sauvakävellen. Reitti lähtee Mikaelin Musiikkipuistosta ja kiertelee Pankalammen ja Kalevankankaan maastoissa.
Joanna Kuvajan juontamassa tapahtumassa on liikunnan ohella myös pukukilpailu, jossa palkitaan hauskimpiin tai näyttävimpiin asuihin sonnustautunut kilpailija tai ryhmä.
Lisäksi kaikki osallistuneet ovat mukana arvonnassa ja jokainen osallistuja saa tuotekassin. Lenkin kierrettyään on mahdollisuus jäädä vielä Mikaelin nurmikentälle piknikille.
Tapahtumaan voi ilmoittautua mukaan keskiviikkoon eli kesäkuun 3. päivään saakka joko yksin tai ryhminä.
Osallistumismaksu on 25 euroa/leidi. Maksuvälineenä käyvät myös liikuntasetelit sekä Sporttipassi. Tapahtuman tuotto käytetään MiKV ry:n nuorisotoimintaan.