28.04.

Vanha väistyy uuden tieltä

Vuonna 1962 Mikonkadun ja Hallituskadun kulmaan valmistuneen liikerakennuksen purkutyöt ovat hyvässä vauhdissa.

Mikonkadun ja Hallituskadun risteyksessä vuodesta 1962 lähtien sijainneen vanhan liikerakennuksen purkutyöt ovat hyvässä vauhdissa. Parhaillaan purettavan talon paikalle tontin omistaja Mikkelin Hotelli- ja Kauppakiinteistöt Oy rakennuttaa aikanaan vapaarahoitteisen As Oy Mikonhovin, jonka on alustavan aikataulun mukaan määrä valmistua ensi vuoden kesäkuussa.
Arkkitehtitoimisto Merenmies Oy:n suunnitteleman talon Mikonkadun puoleisesta sivusta tulee viisi- ja Hallituskadun puoleisesta sivusta nelikerroksinen. Talon katutaso rakennetaan liiketiloiksi ja ylempiin kerroksiin valmistuu yhteensä 51asuinhoneistoa. Asuntojen koot liikkuvat vajaan 30 neliön ja 137,5 neliön välillä.
Uusi rakennus tuo jonkin verran lisätilaa Mikonkadun puoleiselle jalkakäytävälle.
Mikonkatu 4707
3d 2a Mikonhovi

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.