Soiko viulu tai luistaako juttu?

Kesäkadulla on tilaa monenlaisille esiintyjäryhmille.

(Kuva: Kesäkatu.com)

Toukokuun viimeisenä perjantaina käynnistyvä Mikkelin Kesäkatu -tapahtumasarja etsii esiintyjiä tulevan kesäkauden tapahtumiin.
Mikko Romo tapahtumasarjan järjestelyistä vastaavasta Event Production Finland Oy:stä kertoo, että esiintymishalukkaat voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteella olli@kesakatu.com.
–Esiintymismuotoa tai -lajiakaan ei ole rajattu. Kaikki soittamista, tanssia, liikuntaa, akrobatiaa tai muuta luovaa toimintaa harjoittavat yksilöt ja ryhmät ovat tervetulleita. Tilaa löytyy erikokoisille kokoonpanoille, niin sooloartistille kuin vaikkapa urheiluseuran joukkueelle, Romo kertoo. Esiintymispaikat sijaitsevat Hallituskadun varrella ja osassa niistä on pieni äänentoistolaitteisto.
Neljättä kertaa järjestettävä tapahtumasarja jatkaa entisen konseptin pohjalta, eli jokaisen kesäkuukauden viimeisenä perjantaina järjestettävän pääsymaksuttomana koko perheen tapahtumana.
Päävastuun tapahtumien järjestelyistä kantava Event Production Finland Oy haluaa paikallisten yritysten ja yhteiskumppaniensa kanssa tarjota tapahtuman, johon kaupunkilaiset ja matkailijat voivat tulla nautiskelemaan paikallisten esiintyjien ohjelmanumeroista ja käyttämään keskustan monipuolisia palveluita. Vuosittain tapahtumat ovat houkutelleet ydinkeskustaan yhteensä arviolta 20 000 kävijää.
Aikaisempien vuosien tapaan toteutetaan tänäkin kesänä tapahtumien yhteydessä myös 5/500-kampanja.
Tulevan kesäkauden tapahtumat järjestetään 29. toukokuuta, 26. kesäkuuta, 31. heinäkuuta ja 28. elokuuta.