29.04.

Kierrätyshenkinen kauppa avautuu maanantaina

Stellan alakertaan avautuvan kierrätyshenkisen kaupan valikoimissa on muun muassa sisustustuotteita.

(Kuva: Risto Nyyssönen)

Stellan alakerrassa avautuu ensi maanantaina kymmeneltä Uutta Elämää -kauppa, jonka tuotevalikoima koostuu käsitöistä ja erilaisista sisustustuotteista.
Arkisin ja lauantaisin avoinna olevan kaupan ylläpito on Mikkelin toimintakeskus ry:n harteilla, mutta pääosin kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita ovat sen lisäksi valmistaneet myös Mikkelin työttömät, Mikkelin seudun invalidit ja Työpajat Mikkeli.
Mikkelin toimintakeskus ry:n toiminnanjohtaja Harri Lankinen onkin tyytyväinen näin monen yhteisön kesken käynnistyneestä yhteistyöstä.
–Kaupan kautta ihmisten saatavilla on hienoja käsin tehtyjä tuotteita, kaupan avautuminen mahdollistaa mukana oleville yhdistyksille näkyvän kauppapaikan ja antaa lisäarvoa järjestöjen tekemälle tärkeälle työlle, Lankinen toteaa.
Idea kierrätyshenkisiä sisustustuotteita ja käsitöitä myyvästä kaupasta virisi eräässä Mikke ry:n järjestämässä aamukahvitilaisuudessa.
–Tilaisuuden jälkeen jäimme miettimään millaista yhteistyötä voisimme tehdä. Siitä idea syntyi ja asiat loksahtivat nopeasti kohdilleen. Löysimme keskustasta sopivat liiketilat Stellasta, Mikkelin toimintakeskus ry:n Anne Inkiläinen kertoo.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.