Futispörssin voiton taustalla asiantuntemus

Futispörssin viime kesänä voittaneelle Simo Pekoselle palkinnot luovutti MP:n puolesta Juuso Kangaskorpi.

Mikkelin Kaupunkilehden ja MP:n viime kesänä mikkeliläisyrityksille järjestämän Futispörssin voitti Mikkelin Kattorakenne. Voittaja sai palkinnokseen ilmoitustilaa Mikkelin Kaupunkilehdestä sekä fanituotteita ja kausikortin tälle kaudelle Mikkelin Palloilijoilta.
Viimevuotinen kisa oli tiukka ja se ratkesi vasta viimeisellä sarjakierroksella. Toiseksi sijoittunut Savon Sammutinhuolto hävisi voittajalle vain pisteen, eivätkä kaksi seuraavaakaan joukkuetta olleet kuin viiden pisteen päässä.
Veikkaajathan saavat pisteitä oikein veikatusta lopputuloksesta ja joukkueiden ottelussa tekemien maalien määristä.
Mikkelin Katerakenteen veikkaukset tehneen Simo Pekosen tähtäimessä on tulevana kesänä tietenkin voiton uusiminen.
–Sehän riippuu tietysti myös siitä, miten paljon toiset petraavat viime vuodesta. Ja toivottavasti parantavat, että saadaan taas aikaan mielenkiintoinen kisa, Pekonen naurahtaa.
Voittonsa taustalla Pekonen paljastaa olleen tuurin ohella myös asiantuntemusta. Hän kertoo seuranneensa mikkeliläistä jalkapalloa pitemmän aikaa varsin tiiviisti.
–Ensimmäisiin otteluihin tuli kyseltyä kavereilta vähän neuvojakin, mutta sitten ajattelin, että lienee parempi uskoa omiin arvioihin. Samalla linjalla aion jatkaa ottelutulosten veikkaamista tänäkin kesänä, Pekonen toteaa.
–Tämmöinen otteluveikkaus tuo MP:n ottelujen seuraamiseen oman lisämielenkiintonsa ja myös MP:n vierasotteluja säännöllisesti tulee seurattua muun muassa teksti tv:stä ja luettua lehdistä otteluselostuksia. Ja tietenkin seuraan Mikkelin Kaupunkilehdestä, millaisia tuloksia muut ovat veikanneet, Futispörssin viimevuotinen voittaja kertoo.